test
 

om oss

IT hardware løsninger over hele verden

Vi er Flex IT-distribusjon

Etablert i 1991 og nå den ledende sirkulære IT-spesialister i Europa. Den Infotheek gruppen merkevarer har vært å gi bærekraftig maskinvareløsninger for organisasjoner i det kommersielle og offentlig sektor i over 25 år. har alltid vært overbevist om relevansen av, og vårt ansvar og forsiktig håndtering av råvarer, ser vi det som vår misjon å fremme og akselerere overgangen til en sirkulær økonomi.  

 

Vi tror at det kan håndteres ulikt, og se store muligheter for å redusere råmaterialer og spare energi i IT-produksjonsprosessen. AvSkrevet IT-maskinvare, eller e-avfall, genererer en enorm global elektronisk avfall fjellet. På grunn av de mange delene og råmaterialene som brukes i produktene, er de vanskelige å gjenvinne, og mye av verdi går tapt i den lineære produksjonsprosessen. 

 

Vi gjør alt vi kan for å sikre at våre verdifulle råmaterialer er beskyttet og bevart for fremtidige generasjoner. Vi gjør dette ved å forlenge livssyklusen til produkter på ulike måter, utvinne verdi, og utsette ny produksjon så lenge som mulig.  

Det beste valget

Hvorfor velge Flex det

Specialist Distributor in circular IT solutions

20,000 m² of stock

New, penultimate and refurbished hardware

IT rental and IT buy-back services

Next-Day Delivery: Throughout Europe

Higher margin than on regular products

Award winning service

With over 25+ awards across all platforms

Circular IT specialist

Leading circular IT specialist in Europe

We know time

Next day delivery to your customer

Om vår service

Sirkulær IT-tjeneste

Vi representerer den smarteste avtalen. Ved å tilby et alternativ for å kjøpe de nyeste og beste produktene. For å bruke for mye på maskinvare som ikke utgjør en virkelig forskjell for et selskaps ytelse, spesielt når budsjetter er begrenset. Samtidig representerer vi det beste økologiske alternativet; ved å redusere behovet for ressurser og redusere avfall. 

 

Vi er inngangsporten til kjøp av refurbished maskinvare uten kompromiss. Vi gjør sirkulære det skjer, enten det er gjennom å selge nytt utstyr med en garantert tilbakekjøp, gjennom leie eller demo tjenester, eller ved å selge de best mulige refurbished produkter. 

Det er mange alternativer til den nyeste størst den. Å forlenge livssyklusen er nøkkelen og inkluderer muligheter som det tilbakekjøp, oppussing og tilby fornye og EOL modeller. Ved å bruke et produkt er det ikke unødvendig resirkulert, og dermed redusere behovet for nye produkter og knappe råvarer.

 

Dette gjelder også nest siste modellene, avkastning eller ex-demo-modeller som ellers ville gå inn i avfalls prosessen ubrukt. Ved å aktivt tilby disse produktene, kan vi kjempe den globale knapphet på råvarer. En annen fordel er for lommeboken! Kunden kan enkelt spare 40-60% ved kjøp renovert i stedet for den nyeste modellen, mens marginen er høyere enn på vanlige produkter.

FlexIt mål

Vår misjon

Et samarbeid med FlexIt utfyller dine tjenester og gir deg høye marginer. Vårt samarbeid tar sikte på å oppnå maksimal avkastning på dine prosjekter. Sammen kan vi fullt ut tilrettelegge for kunden i alle IT-behov. Sammen med våre kunder bidrar vi også til miljøet ved å forlenge IT-utstyrets livssyklus.

Vår visjon

We extend the life cycle of IT equipment

We help our customers save on management and maintenance

We help our customers save on hardware