test
 

Informatie

IT-hardware oplossingen wereldwijd

We zijn Flex IT-distributie

Opgericht in 1991 en nu de leidende circulaire IT-specialisten in Europa. De merken van infotheek Group leveren al meer dan 25 jaar duurzame hardware oplossingen voor organisaties in de commerciële en publieke sector. Na altijd overtuigd van de relevantie van, en onze verantwoordelijkheid en zorgvuldige behandeling van grondstoffen, zien we het als onze missie te bevorderen en de overgang naar een circulaire economie te versnellen.  

 

Wij geloven dat het anders kan worden aangepakt, en zie grote kansen in het verminderen van grondstoffen en energiebesparing in de IT-productieproces. AfGeschreven IT-hardware, of e-waste, genereert een enorme wereldwijde elektronische afvalberg. Door de vele onderdelen en grondstoffen die in de producten worden gebruikt, zijn ze moeilijk te recyclen en is veel waarde verloren gegaan in het lineaire productieproces. 

 

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze waardevolle grondstoffen worden beschermd en bewaard voor toekomstige generaties. We doen dit door het verlengen van de levenscyclus van producten op verschillende manieren, het herstellen van waarde, en het uitstellen van nieuwe productie voor zo lang mogelijk.  

De beste keuze

Waarom kiezen voor Flex IT

Specialist Distributor in circular IT solutions

20,000 m² of stock

New, penultimate and refurbished hardware

IT rental and IT buy-back services

Next-Day Delivery: Throughout Europe

Higher margin than on regular products

Award winning service

With over 25+ awards across all platforms

Circular IT specialist

Leading circular IT specialist in Europe

We know time

Next day delivery to your customer

Over onze service

Circulaire IT-service

Wij vertegenwoordigen de slimste deal. Door het aanbieden van een alternatief voor de aankoop van de nieuwste en beste producten. Voor de uitgaven te veel op hardware die niet een echt verschil maken voor de prestaties van een bedrijf, vooral wanneer budgetten zijn beperkt. Tegelijkertijd vertegenwoordigen wij de beste ecologische optie; door de behoefte aan middelen te verminderen en afval te verminderen. 

 

Wij zijn de toegangspoort voor het kopen van gerenoveerde hardware zonder compromissen. We maken circulaire het gebeuren, of het nu via de verkoop van nieuwe apparatuur met een gegarandeerde inkoop, via huur of demo diensten, of door de verkoop van de best mogelijke gerenoveerde producten. 

Er zijn tal van alternatieven voor de laatste grootste IT. Het verlengen van de levenscyclus is de sleutel en omvat mogelijkheden zoals het inkoop, renovatie en het aanbieden van vernieuwen en EOL modellen. Door het hergebruik van een product is het niet onnodig gerecycleerd, waardoor de behoefte aan nieuwe producten en schaarse grondstoffen.

 

Dit geldt ook voor voorlaatste modellen, Returns of ex-demo modellen die anders het afval proces ongebruikt zouden invoeren. Door het actief aanbieden van deze producten, kunnen we de strijd van de wereldwijde schaarste van grondstoffen. Een ander voordeel is voor uw portemonnee! Uw klant kan gemakkelijk sparen 40-60% wanneer het kopen gerenoveerd in plaats van het nieuwste model, terwijl uw marge hoger is dan op regelmatige producten.

FlexIt doelstellingen

Onze missie

Een partnership met FlexIt vult uw diensten aan en biedt u hoge marges. Onze samenwerking is gericht op het bereiken van het maximale rendement van uw projecten. Samen kunnen we de klant volledig faciliteren in alle IT-behoeften. Daarnaast dragen we samen met onze klanten bij aan het milieu door de levenscyclus van IT-apparatuur uit te breiden

Onze visie

We extend the life cycle of IT equipment

We help our customers save on management and maintenance

We help our customers save on hardware