test
 

Tietoja meistä

IT-laitteisto ratkaisut maailmanlaajuisesti

Olemme Flex IT-jakelu

Perustettu vuonna 1991 ja nyt johtava pyöreä IT-asiantuntijoita Euroopassa. Infotheek-ryhmän tuote merkit ovat olleet kestävien laitteisto ratkaisujen tarjoaminen kaupallisen ja julkisen sektorin organisaatioille jo yli 25 vuoden ajan. on aina ollut vakuuttunut siitä, että merkitystä, ja meidän vastuullamme ja huolellinen käsittely raaka-aineiden, näemme sen tehtävämme on edistää ja nopeuttaa siirtymistä kierto talouteen.  

 

Uskomme, että sitä voidaan käsitellä eri tavalla, ja nähdä suuria mahdollisuuksia vähentää raaka-aineita ja säästää energiaa IT-tuotanto prosessissa. Poistot IT-laitteisto, tai e-jätettä, luo valtavan maailmanlaajuisen sähköisen jäte vuori. Koska tuotteiden monet osat ja raaka-aineet, niitä on vaikea kierrättää ja paljon arvoa menetetään lineaarinen tuotanto prosessi. 

 

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että arvokkaita raaka-aineita suojellaan ja säilytetään tuleville suku polville. Teemme tämän pidentämällä tuotteiden elin kaarta eri tavoin, palauttamalla arvoa ja lykkäämällä uutta tuotantoa niin kauan kuin mahdollista.  

Paras valinta

Miksi valita Flex se

Specialist Distributor in circular IT solutions

20,000 m² of stock

New, penultimate and refurbished hardware

IT rental and IT buy-back services

Next-Day Delivery: Throughout Europe

Higher margin than on regular products

Award winning service

With over 25+ awards across all platforms

Circular IT specialist

Leading circular IT specialist in Europe

We know time

Next day delivery to your customer

Tietoa palvelusta

Pyöreä IT-palvelu

Me edustamme älykkäin paljon. Tarjoamalla vaihto ehto ostaa uusimmat ja suurimmat tuotteet. Liian paljon laitteistoa, joka ei tee todellista eroa yrityksen suoritus kykyä, varsinkin kun budjetit ovat rajalliset. Samalla me edustamme parasta ekologista vaihto ehtoa; vähentämällä voima varojen tarvetta ja vähentämällä jätettä. 

 

Olemme portti ostaa kunnostettu laitteisto ilman kompromisseja. Teemme pyöreä se tapahtuu, onko aallon pohjasta myydä uusia laitteita, joilla taataan takaisinvuokraus, kautta vuokra-tai demo-palveluja, tai myymällä parhaat mahdolliset kunnostetut tuotteet. 

On paljon vaihto ehtoja uusin suurin se. Pidentää elin kaaren on avain ja sisältää mahdollisuuksia, kuten se takaisinostamista, kunnostus ja tarjoamalla uudistaa ja EOL malleja. Kun uudelleenkäyttö tuote ei tarpeettomasti kierrättää, mikä vähentää tarvetta uusia tuotteita ja niukkoja raaka-aineita.

 

Tämä pätee myös toiseksi viimeinen malleja, palaa tai ex-demo malleja, jotka muuten tulevat jäte prosessin käyttämättä. Tarjoamalla aktiivisesti näitä tuotteita, voimme taistella maailman niukkuus raaka-aineita. Toinen etu on lompakon! Asiakas voi helposti tallentaa 40-60% ostaessaan kunnostettu sijaan uusin malli, kun taas marginaali on korkeampi kuin tavalliset tuotteet.

FlexIt tavoitteet

Tehtävämme

Yhteistyö FlexIT-palvelun kanssa täydentää palveluasi ja tarjoaa sinulle korkeat marginaalit. Yhteistyömme tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman suuri tuotto projekteissamme. Yhdessä voimme täysin helpottaa asiakkaan kaikki IT-tarpeet. Lisäksi me yhdessä asiakkaidemme kanssa vaikutamme ympäristöön laajentamalla IT-laitteiden elin kaarta

Visiomme

We extend the life cycle of IT equipment

We help our customers save on management and maintenance

We help our customers save on hardware