test
 

IT hardware voor resellers, leveranciers en bedrijven

IT-hardware voor resellers en leveranciers

Als reseller of leverancier kunnen wij voorstellen dat het voor u veel tijd en geld kost om bij meerdere partijen IT-hardware aan te schaffen. Flex IT Distribution is de grootste circulaire IT-distribiteur in Europa. Wij kopen in grote aantallen IT-hardware in van bekende merken zoals HP, Apple, Dell, Lenovo, Microsoft, Samsung en Cisco. Met een eigen voorraad aan hardware, in een warehouse van meer dan 20.000 m2, kunnen wij over heel Europa uw hardware leveren, waar en wanneer u wilt.

 

Bespaar tijd en kosten door bij Flex IT Distribution uw IT-hardware aan te schaffen. Onze specialisten kunnen u merkonafhankelijk advies geven over de aanschaf van hardware. Ons team is opgeleid in het adviseren van klanten bij het selecteren van producten, het inrichten van marketingprocessen en het leveren van technische ondersteuning ter plaatse.

IT hardware voor de zorg - Flex IT Distribution
IT hardware kopen bij Flex IT 

Flex IT Distribution wil alles op alles zetten zodat ons zorgsysteem op hoog niveau kan blijven functioneren. Hoogwaardige IT-apparatuur draagt hieraan bij. Daarom gaan wij graag in gesprek met iedere organisatie en of IT-leverancier binnen Nederland en België. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij het voorzien van IT-hardware aan de Zorginstellingen binnen Nederland en België? 
 

Bel naar +31 (0)71 800 1460 of stuur een bericht via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Huurt u liever IT? 

Bel naar +31 20 820 8726 of lees meer over IT-hardware huren bij Flex IT Rent

Contact - IT Hardware voor de zorg

Over Flex IT

Flex IT is de grootste distributeur van circulaire IT-producten met ruim 20 jaar ervaring in de IT-sector. Met onze jarenlange ervaring en de grootste voorraad circulaire IT-producten in Europa bieden wij commerciële en publieke partijen een ongeëvenaarde schaal- en servicevoordelen. Ons team van professionals is opgeleid in het adviseren van klanten bij het selecteren van producten, het inrichten van marketingprocessen en zelfs het leveren van technische ondersteuning ter plaatse. 

 

De IT-branche is een van de snelst groeiende bedrijfstakken. Flex IT werkt vanuit 7 kantoren in Europa en is daardoor in staat zich aan de lokale marktontwikkelingen aan te passen. Flex IT kan uit eigen voorraad leveren, waar en wanneer u maar wilt.


Meer weten wat wij voor de Zorg kunnen betekenen?

Bel tijdens kantooruren naar  +31 (0) 71 800 1460
of stuur een e-mail naar sales.nl@flexitdistribution.com