test
 

Om os

IT-hardware løsninger over hele verden

Vi er Flex IT distribution

Etableret i 1991 og nu den førende cirkulære IT-specialister i Europa. Infotheek Group brands har ydet bæredygtige hardwareløsninger til organisationer i den kommercielle og offentlige sektor i over 25 år. da vi altid har været overbevist om relevansen af og vores ansvar og omhyggelige håndtering af råmaterialer, ser vi det som vores mission at fremme og fremskynde overgangen til en cirkulær økonomi.  

 

Vi mener, at det kan håndteres anderledes, og se store muligheder for at reducere råstoffer og spare energi i IT-produktionsprocessen. AfSkrevet IT-hardware, eller e-affald, genererer en enorm global elektronisk affald bjerg. På grund af de mange dele og råvarer, der anvendes i produkterne, er de vanskelige at genanvende, og en masse værdi går tabt i den lineære produktionsproces. 

 

Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at vores værdifulde råstoffer beskyttes og bevares for kommende generationer. Vi gør dette ved at forlænge produkternes livscyklus på forskellige måder, inddrive værdi og udskyde ny produktion så længe som muligt.  

Det bedste valg

Hvorfor vælge Flex IT

Specialist Distributor in circular IT solutions

20,000 m² of stock

New, penultimate and refurbished hardware

IT rental and IT buy-back services

Next-Day Delivery: Throughout Europe

Higher margin than on regular products

Award winning service

With over 25+ awards across all platforms

Circular IT specialist

Leading circular IT specialist in Europe

We know time

Next day delivery to your customer

Om vores service

Cirkulær IT-Service

Vi repræsenterer den smarteste deal. Ved at tilbyde et alternativ til at købe de nyeste og bedste produkter. For at bruge for meget på hardware, der ikke gør en reel forskel for en virksomheds præstationer, især når budgetter er begrænset. Samtidig repræsenterer vi den bedste økologiske løsning; ved at mindske behovet for ressourcer og reducere affaldsmængden. 

 

Vi er porten til at købe istandsat hardware uden kompromis. Vi laver cirkulært det ske, om det er trug sælger nyt udstyr med en garanteret tilbagekøb, gennem leje eller demo-tjenester, eller ved at sælge de bedst mulige renoverede produkter. 

Der er masser af alternativer til den seneste største IT. Forlængelse af livscyklussen er nøglen og omfatter muligheder som det tilbagekøb, renovering og tilbyde forny og EOL modeller. Ved at genbruge et produkt er det ikke unødigt genanvendt, hvilket reducerer behovet for nye produkter og knappe råmaterialer.

 

Dette gælder også for næstsidste modeller, afkast eller ex-demo modeller, som ellers ville komme ind i affalds processen ubrugt. Ved aktivt at tilbyde disse produkter, kan vi kæmpe den globale knaphed på råstoffer. En anden fordel er for din tegnebog! Din kunde kan nemt spare 40-60%, når de køber renoverede i stedet for den nyeste model, mens din margin er højere end på almindelige produkter.

FlexIt mål

Vores mission

Et partnerskab med FlexIt supplerer dine tjenester og giver dig høje avancer. Vores samarbejde tager sigte på at opnå det maksimale udbytte af dine projekter. Sammen kan vi fuldt ud lette din kunde i alle IT-behov. Desuden bidrager vi sammen med vores kunder til miljøet ved at forlænge IT-udstyrets livscyklus.

Vores vision

We extend the life cycle of IT equipment

We help our customers save on management and maintenance

We help our customers save on hardware